Asiakkaiden blogit

Meneillään olevat rakennuskohteet:

Moderni Kontio-koti kansallismaisemiin

Villa KesärantaSeuraa modernin hirsitalon valmistumista Mahnalanselän kansallismaisemiin! Villa Kesäranta on moderni hirsikoti, joka rakentuu kuvankauniille järvenrantatontille rinteeseen.

Lue lisää täältä!.

 

Seuraa Kontio Rantala –talon rakentamista

IMG_4283
Kontio Rantala B: Hirsitalounelmaa kohti! ”Koti olkoon onnen kehto, rakkaus sen ensi ehto”

 

 

Seuraa Kontio Laaksola -talon rakentamista

Hirsitalo_LaaksolaSitä kaikkea, mitä mahtuu puiden kaatamisen ja muuttolaatikoiden kantamisen väliin.  Blogi kolmenkympin molemmin puolin olevan pariskunnan hirsitalonrakentamisesta, mukana touhuaa kaksi pojan nassikkaa, toinen jo omin jaloin ja toinen vakaasti nelinkontin. Kuvia ja mietteitä omankodin rakentamisesta!
 
Tutustu Laaksola malliin tästä.

 

Modernin hirsiaitan rakennusvaiheet

Unikko_aitta
Sisustusblogin toimituksella on tänä kesänä meneillään aitan rakennus ja stailaus. Unikko nimeä kantava aitta kuuluu Kontion hirsirakennusvalikoimaan ja se on kooltaan 15 neliömetriä. Täällä voit seurata aitan rakennusvaiheita sekä katsoa millaisen sisustuksen aitta tulee saamaan. Luvassa on sekoitus modernia, rustiikkia ja aitoja tunnelmia.

 

Kantri-saunan rakentaminen

Kantri sauna
Tarinaa Kantri-saunan rakentamisesta omin voimin ja käsittelystä Diotrolin pintakäsittelyaineilla.

 

 

 

Kontio Airisto –sauna nousee Ounasjoen maisemiin

Kontio Airisto –saunaSeuraa asiakkaan toiveiden mukaan muunnellun Airisto –saunan nousua kauniisiin Ounasjoen maisemiin omakotitalon pihalle.

Lue lisää täältä!

 

 

Valmistuneet kohteet

”Ihan tavallinen hirsitalo”

RantalaB_blogi
Hanna ja Tero rakensivat Kontio-kodin Pohjois-Karjalaan. Malliksi valittiin Mestari-malliston Rantala, jota on muokattu rakentajien toiveiden mukaan. Kohde on valmistunut keväällä 2014. Blogin kirjoittaminen lähti liikkeelle, koska rakentajat olivat kohdanneet ennakkoluuloja ja -käsityksiä hirsitalon rakentamiseen liittyen. Monet tuntuivat ajattelevan, että vain rahakkaat ihmiset rakentavat hirrestä eli toisin sanoen hirsitalojen rakentaminen on suhteettoman kallista elementtitaloihin verrattuna. Toinen ennakkokäsitys oli, että hirsitalot olisivat aina isoja. Kuinka vääriä kummatkin ennakkokäsitykset ovatkaan! Tämä blogi toimii esimerkkinä siitä, kuinka tavalliset ihmiset rakentavat ihan tavallisen talon – hirrestä.